KNRM 112 Duin en Bollenstreek
 Tiplijn – 0614851902

Brandweer Warmond opgeroepen voor vermist persoon bij Kaag, opgeschaald naar “middel waterongeval”

Brandweer Warmond opgeroepen voor vermist persoon bij Kaag, opgeschaald naar “middel waterongeval” [update]

KAAG – De brandweer en de politie zijn woensdagavond 17 april opgeroepen voor een melding van een persoon te water op de Balgerij bij Kaag. Diverse brandweer eenheden waaronder een duikteam werden opgeroepen. Meerdere brandweerboten waaronder die van brandweer Warmond kwamen ter plaatse.

Ook is de ambulancedienst gealarmeerd. Na korte tijd werd er opgeschaald naar middel waterongeval. Rondom Kaag wordt een persoon vermist. Hulpdiensten zoeken op/in en rondom het water naar de volgens de woordvoerder “acute” vermiste. Momenteel is er nog niemand gevonden. 

Update: de vermiste persoon is later op de avond aangetroffen in een bootje op het water. De persoon was bij kennis. Verder kon de politie geen informatie verstrekken.

Foto’s: Flashlight Fotografie