KNRM 112 Duin en Bollenstreek
 Tiplijn – 0614851902

Flexteam Security


Erkend beveiligingsbedrijf.
Flexteam Security is jarenlang ervaren en toch vernieuwend in beveiliging, omdat we met u meedenken vanuit onze integrale kijk op veiligheid. Door diversiteit aan kennis, jarenlange ervaring en het bezit van een eigen hondenbrigade kunnen particulieren en bedrijven voor alle beveiligingswensen bij ons terecht. Flexteam Security is een erkend beveiligingsbedrijf. Groot genoeg om iedere klus aan te kunnen en klein genoeg om groots te zijn in persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid pakket aan beveiligingsdiensten. We hebben alle specialismen in huis. Die zetten we graag in voor uw veiligheid.     

Waarom Flexteam?
Wanneer u uw beveiliging uit handen geeft aan Flexteam Security, geeft dat een gerust gevoel. U weet immers dat het goed gebeurt. Niet alleen door onze specialistische kennis en jarenlange ervaring, maar ook omdat we met u meedenken. Bij Flexteam Security heeft u namelijk een vaste contactpersoon. Iemand die uw situatie kent en oprecht betrokken is bij uw veiligheid. Kan uw beveiliging beter of efficiënter en daardoor wellicht ook goedkoper? Wij zorgen voor de beste beveiliging voor uw situatie. Een gerust gevoel, toch?   

Sinds juli 2013 verzorgt Flexteam naar tevredenheid de alarmopvolging, opening en sluiting van ons kantoorpand in Hoofddorp. Flexteam is daarbij een flexibele en betrouwbare partner gebleken die dagelijks ons kantoor opent en ook weer veilig en goed afsluit conform de afgesproken instructies. De communicatie verloopt prettig en professioneel.

Wijzigingen in openingstijden worden flexibel opgepakt. Wij kunnen Flexteam Security dan ook van harte als uw beveiligingspartner aanbevelen. Bent u op zoek naar professionele beveiliging in het gebied tussen Amsterdam en Den Haag?  

Ja, ik zoek beveiliging 

Contactgegevens:

Flexteam Security
Leidsestraat 124 C
2182 DS Hillegom
Tel: 0252-528277
Tel: 0252-528131 (24/7 alarm)

www.flexteam.nl
Info@flexteam.nl

Facebook