KNRM 112 Duin en Bollenstreek
 Tiplijn – 0614851902

Over 112 Duin & Bollenstreek


De website 112 Duin en Bollenstreek is opgericht in augustus 2022. Op de website worden foto’s en video’s geplaatst van 112-incidenten uit de regio Duin en Bollenstreek.

Zoals de naam al zegt richt de website zich alleen op 112 incidenten en alles wat daarmee te maken heeft. 112 Duin en Bollenstreek is gespecialiseerd in het verzamelen van informatie en het maken van foto’s en/of video’s op locatie. De fotografen hebben jaren ervaring en zijn in het bezit van een officiële politieperskaart, uitgegeven door de Nederlandse Bond van Journalisten.

De vraag naar 112 nieuws is groot, wij maken op een professionele wijze tekst en beeld voor plaatsing op de website. Wij brengen nieuws op een eerlijke manier en onze fotografen gaan altijd respectvol om met slachtoffers, betrokkenen en hulpdiensten.

U kunt beeldmateriaal (tegen betaling) aanvragen via de redactie:

redactie@112duinenbollenstreek.nl

Privacybeleid
De Website 112 Duin en Bollenstreek biedt foto’s en/of videobeeld aan om te bekijken, het overnemen ZONDER overleg of toestemming is NIET toegestaan. op de foto’s en videobeelden zit copyright van de maker. Wanneer wij constateren dat foto’s en video’s (gemaakt door 112 Duin en Bollenstreek) zonder toestemming worden/zijn gebruikt, zijn wij genoodzaakt om verdere stappen te ondernemen.