KNRM 112 Duin en Bollenstreek
 Tiplijn – 0614851902
Brandweer knipt auto open na ongeval in Noordwijk

Brandweer knipt auto open na ongeval in Noordwijk

NOORDWIJK – Dinsdagmiddag 1 november is er een aanrijding geweest tussen twee auto’s op de T-splitsing Duinweg/Duindamseweg. Een auto komende vanuit de Duinweg verleende geen voorrang aan een auto, komende vanaf de Randweg. De vrouw in de kleine zwarte auto werd ondersteund door een agent totdat de brandweer en ambulance ter plaatse waren.

De brandweer heeft aan de bestuurderskant de deur open geknipt nadat de andere auto, die tegen de auto was gebotst, weg gehaald was. ambulancepersoneel heeft de vrouw ondersteund met het verlaten van de auto.

De vrouw is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto weg gehaald. De bestuurster van de andere auto en haar kindje kwamen met de schrik vrij.

Foto’s: Wendy Weijers